Darujte si pekný domov

Ako si spríjemniť Vianoce?

Ani sme sa nenazdali, zima už je v plnom prúde a obchodné centrá bohatou výzdobou ohlasujú, že sa blíži čas Vianoc. Ak kúpu darčekov a „zveľaďovanie“ domácnosti na Vianoce nenecháte na poslednú chvíľu, budete mať čas si ich patrične vychutnať v pohodlí domova zabalení v teplučkej deke.

Počas vianočných sviatkov zvykneme tráviť viac času doma s rodinou. Vonku je chladno, a tak najpríjemnejšie, čo môžete spraviť, je zabaliť sa do deky a sledovať vianočné filmy alebo si čítať knihu, ktorú ste našli pod stromčekom. Pre pocit pohody by ste si mali domácnosť na sviatky pripraviť v predstihu a dodať jej adventný nádych bytovými doplnkami. Už len deka, vankúšiky alebo obrus s vianočným motívom dodajú domovu tú správnu atmosféru. Aby vianočná večera prebiehala v slávnostnom duchu, zvoľte prestieranie ladené napríklad do červeno-zlata.

Pravý čas na darčeky
Bytové a textilné doplnky, či už vo vianočnom duchu, alebo nie, sú skvelým darčekom pod stromček. Aj tento rok sme  pre vás pripravili špeciálnu sekciu Vianočný domov. Vašich blízkych určite potešia praktické a zároveň príjemné dary, ako napríklad teplučké deky na zahriatie, v ktorých by sme najradšej strávili celú zimu. Skvelým doplnkom do izby sú dekoračné vankúše od výmyslu sveta, ktoré budú zabalené po stromčekom pôsobiť honosným dojmom. Praktickým a milým darčekom môžu byť aj veselé obliečky na periny a vankúše. Či už kúpite obliečky s vločkami, sobíkmi, alebo klasickejšie vzory, je to dar, ktorý v domácnosti nájde využitie, a v prvom rade poteší. Mame, kamarátke alebo partnerke môžete venovať štýlové doplnky do kuchyne. Veď čo by to bolo za kuchárku, ktorú by nepotešila chňapka či zástera s pekným vzorom?

Útulné Vianoce
Želáme vám, aby ste mali predvianočný čas čo najpokojnejší a sviatky príjemné a pohodlné. V dnešnej náhlivej dobe nám dobre padne dopriať si pár dní leňošenia. Vyzbrojte sa dekami, vankúšikmi a teplými perinami a vychutnajte si čas Vianoc pri „rodinnom kozube“.

Komentovať môžu iba zaregistrovaní a prihlásení zákazníci. Ak ste u nás už nakupovali a máte vytvorený účet, prosím prihláste sa. V prípade, že u nás účet ešte vytvorený nemáte, môžete sa zaregistrovať.
ODOBERAJTE NOVINKY:
Dostávajte na e-mail informácie o novinkách a zľavách (maximálne 1 x mesačne).
Prečítajte si naše podmienky spracovania osobných údajov.