Moje meno je bavlnený satén a ponúkam exkluzivitu

Prepojte luxus s funkčnosťou

Posteľná bielizeň z bavlneného saténu sa vyznačuje jemným a lesklým povrchom a patrí k špičkovým produktom v tejto oblasti. Ide o veľmi pevný materiál, ktorý je príjemný na dotyk a jeho skvelé termoregulačné vlastnosti oceníte rovnako v letných aj zimných mesiacoch. Saténové obliečky prepožičajú vašej spálni nádych luxusu, na ktorý si radi zvyknete.

Posteľná bielizeň z bavlneného saténu je vyrobená zo špeciálne upravených jemných priadzí zo 100 % bavlny. Majú hustú a pevnú štruktúru s veľmi jemným povrchom, čím vytvárajú mierny lesk. Posteľná bielizeň vyrobená z česanej bavlnenej priadze má preto až 3x dlhšiu životnosť. Bavlna zaručuje predovšetkým vysoký stupeň hygieny, odolnosť a dobrú nasiakavosť. Bavlnený satén je jemne lesklý a dobre odvádza vlhkosť. Kvalite bavlneného saténu zodpovedá aj vyššia cena, ktorá je však priamoúmerná výdrži a maximálnemu komfortu.

Správna údržba sa vám odmení vyššou životnosťou

Posteľné obliečky z bavlneného saténu perte naruby s uzatvoreným zipsom/gombíkmi, vždy oddelene od ostatnej bielizne. Ideálny je program na jemnú bielizeň s maximálnou teplotou 40 °C. Po praní bielizeň ihneď vyveste a zveste skôr, než vyschne úplne. Žehlenie by nemalo prekročiť teplotu 150 °C. Nastavte žehličku na stupeň ,,vlna“, mierne pokropte alebo žehlite cez vlhkú utierku. Ak budete bielizeň sušiť v sušičke, zvoľte šetrný proces so zníženou tepelnou aktivitou. Použitie sušičky sa však pre citlivý bavlnený satén príliš neodporúča.

Výhody bavlneného saténu

  • luxusný vzhľad
  • bez nutnosti žehlenia (pri sušení v závese)
  • skvelé termoregulačné vlastnosti
  • celoročné využitie

Nevýhody bavlneného saténu

  • o niečo vyššia cena
  • materiál nemusí vyhovovať každému
Obliečky z bavlneného saténu

O bavlnenom saténe platí, že…

  • Je to luxusný materiál, ktorý vnesie do spálne punc exkluzivity.
  • Je krehkejší a o niečo náročnejší na bežnú údržbu.
  • Správnym zaobchádzaním sa vám odmení vysokou životnosťou.
  • Disponuje termoregulačnými vlastnosťami, ktoré umožňujú využívanie v letných aj zimných mesiacoch.

Vaša perina sa už rozhodla, teraz je to len na vás. Dotknite sa luxusu s bavlneným saténom, vyberte si posteľnú bielizeň, ktorá je vhodná pre jednolôžkovú či dvojlôžkovú posteľ a potešte seba i svojho partnera. V ponuke je aj variant v predĺženej veľkosti 140 x 220 cm. Posteľná bielizeň má praktické zapínanie na zips alebo gombíky. Zaujímavý dizajn a pestrá paleta vzorov i farieb rozhodne uspokojí aj náročnejších zákazníkov. Len čo si vyberiete, nebudete ľutovať.

Komentovať môžu iba zaregistrovaní a prihlásení zákazníci. Ak ste u nás už nakupovali a máte vytvorený účet, prosím prihláste sa. V prípade, že u nás účet ešte vytvorený nemáte, môžete sa zaregistrovať.
ODOBERAJTE NOVINKY:
Dostávajte na e-mail informácie o novinkách a zľavách (maximálne 1 x mesačne).
Prečítajte si naše podmienky spracovania osobných údajov.