Satén – ideálna voľba na horúce letné noci

Poznáte to… Slnečné a teplé leto so sebou prináša nielen množstvo dobrodružstiev, ale aj sparu, ktorá nás dokáže poriadne potrápiť najmä v noci. Tá je potom nekonečne dlhá, my sa prehadzujeme z boka na bok a snažíme sa neprilepiť na posteľnú bielizeň.

Na ťažké a hrubé materiály či posteľnú bielizeň určenú na zimu počas tropických nocí rovno zabudnite. Ak používate bavlnené obliečky, patríte k tým šťastlivcom, ktorí sa na posteľnú bielizeň v noci nelepia, keďže bavlna je ideálnym pohlcovačom potu. Avšak ani v lete nie je bavlna ako bavlna. Aj tá je totiž dostupná v rôznych hrúbkach a kvalite, čiže má svoje limity.
V prípade nadmerného potenia môže byť pri výbere nižšej kvality realitou vlhký paplón a prepotený vankúš, ktoré ku kvalitnému spánku rozhodne neprispejú.

Neviete si rady? A vyskúšali ste už saténovú verziu posteľnej bielizne? Ak nie, rozhodne by ste tak mali urobiť. Satén je na letné mesiace tým pravým spoločníkom, ktorý vám zabezpečí potrebný komfort a bezproblémový spánok. Posteľná bielizeň BAVLNENÝ SATÉN je ušitá z kvalitnej jemnej bavlny, ktorá odvádza vlhkosť a prispieva k pokojnému a nerušenému spánku.

Satén sa vyznačuje vynikajúcou absorpciou potu, takže vás nepríjemné kvapky stekajúce po tele už nebudú rušiť pri oddychu pred ťažkým dňom v práci. Navyše je jemný, mäkký, príjemný na dotyk a nenáročný na údržbu. Pri saténe odporúčame žmýkanie na nízkych otáčkach a voľné sušenie na vzduchu, posteľná bielizeň  potom nevyžaduje žehlenie. Vyzdvihnúť treba aj elegantný a luxusný vzhľad tohto materiálu. V takej posteli sa vám bude spať ako kráľom. Tak čo, presvedčili sme vás?

Komentovať môžu iba zaregistrovaní a prihlásení zákazníci. Ak ste u nás už nakupovali a máte vytvorený účet, prosím prihláste sa. V prípade, že u nás účet ešte vytvorený nemáte, môžete sa zaregistrovať.
ODOBERAJTE NOVINKY:
Dostávajte na e-mail informácie o novinkách a zľavách (maximálne 1 x mesačne).
Prečítajte si naše podmienky spracovania osobných údajov.