Vianočné darčeky s myšlienkou

Potešte blízkych tým, čo má trvácnosť

Sviatočný čas sa nezadržateľne blíži a s tým súvisí aj výber a nakupovanie darčekov. Väčšina z nás rada obdarúva, ale s menšou obľubou vymýšľa konkrétne námety. Veru, nie je to vôbec jednoduchá úloha, obzvlášť, ak sa nechcete každý rok opakovať, alebo plánujete potešiť tých, ktorí už majú doma všetko. Prinášame vám preto inšpirácie a tipy na praktické, ale i originálne darčeky.

Pravdou je, že práve počas Vianoc častokrát siahame po podobnom druhu alebo type darčekov. To však vôbec nemusí byť na škodu. Stačí, že vieme, čo má obdarovaný rád, aké sú jeho záľuby a čo prípadne potrebuje. Ak môžeme pracovať aspoň s týmto základom, bude jednoduché vyskladať aj dokonalý darčekový set. Poďte sa s nami na zopár zaujímavých pozrieť.

Pre našich malých

Máte doma menšieho či väčšieho spáča? Doplnky do postele môžu byť tou správnou voľbou. Potešia, poslúžia a správne materiály vedia aj rozmaznávať. Menšie deti určite poteší rozkošný mojkáč do postele a v kombinácii s príjemným pyžamkom a zaujímavou detskou knihou bude odteraz večerné zaspávanie ešte pohodovejšie.

Hebký vankúšik Friend

Pre knihomoľov alebo len tak pre radosť

Ak ste ozaj bez nápadu, stavte na klasiku, ktorá určite neurazí. Zaujímavá kniha je vždy dobrou voľbou, dôležité je len vybrať ten správny štýl. Mäkká deka z kvalitného materiálu a pohodlný vankúš sa stanú ideálnym spoločníkom pre pohodové večerné chvíle pri čítaní knihy. Už k tomu len zapáliť sviečku a oddych sa môže začať.

TIP
Pre pánov stačí sviečku zameniť za kvalitný čaj alebo kávu a máte alternatívu pre pánsku kombináciu.

Doprajte si oddych a spoločné chvíle

Neviete si rady, čo kúpiť partnerovi? Môžete sa dohodnúť na spoločnom darčeku. Kúpa kvalitného paplóna a správneho vankúša je dlhodobá investícia do dobrého spánku aj oddychu. Nechajte sa materiálmi rozmaznávať a užívajte si tieto spoločné chvíle. Aj keď lôžko zdieľate so svojím partnerom, berte do úvahy individuálne požiadavky a vyberajte podľa vlastných potrieb a preferencií.

Vedeli ste, že?
Nie je ničím zriedkavým, ak manželia spia na oddelených posteliach. Všeobecné svetové dáta spomínajú, že ide až o 25 % manželských párov.

Prakticky i pekne

Kuchyňa sa stále viac a viac stáva centrom diania v domácnosti a srdcom rodiny. Je súčasťou otvorených dispozícií a trávia v nej čas všetci rodinní členovia. Praktické ale i pekné doplnky – zaujímavá kuchárska kniha, šálka alebo dóza na potraviny či kuchynské textílie – určite potešia nejednu gazdinku.

TIP
Dobrá kuchárska kniha nemusí byť určená výlučne pre ženy, ale vie byť skvelým darčekom pre celú rodinu. Môžete si založiť milú tradíciu a každý týždeň uvariť nejaký nový recept, pričom ho budú vyberať všetci členovia rodiny spoločne.

Pocit luxusu

Zariaďujú priatelia nový byt? Tvrdia rodičia, že ich staršia posteľná bielizeň slúži dobre už niekoľko desaťročí? Presvedčte ich o tom, že kvalitná posteľná bielizeň je základom dobrého spánku a má význam i pre zdravie. Najlepšie urobíte, ak im ho doprajete ako vianočný darček. Na výber je k dispozícii množstvo materiálov i vzorov. Voľbou nadčasového dizajnu a exkluzívneho prírodného materiálu určite netrafíte vedľa. Obliečky tak budú slúžiť a robiť radosť niekoľko rokov.

Jersey obliečky

Vedeli ste, že?
Obliečky v spálni tvoria bežne až tretinu podlahovej plochy spálne. A teda zásadne ovplyvňujú jej vnímanie a celkový dizajn. Preto by ste mali byť obozretní aj pri výbere farieb či vzorov a snažiť sa zladiť plochu postele so zvyškom spálne.

Okrem tých materiálnych a hmatateľných darčekov sa dajú podarovať čoraz viac obľúbené výlety či zážitky. Najväčším zážitkom a darčekom v dnešnej uponáhľanej dobe sa paradoxne stáva pomyselné spomalenie a trávenie času s tými, ktorých máme radi. Doprajte si čas a užite čaro Vianoc i s rozbaľovaním darčekov v tej najlepšej spoločnosti a atmosfére.

Komentovať môžu iba zaregistrovaní a prihlásení zákazníci. Ak ste u nás už nakupovali a máte vytvorený účet, prosím prihláste sa. V prípade, že u nás účet ešte vytvorený nemáte, môžete sa zaregistrovať.
ODOBERAJTE NOVINKY:
Dostávajte na e-mail informácie o novinkách a zľavách (maximálne 1 x mesačne).
Prečítajte si naše podmienky spracovania osobných údajov.