Mikuláš pre dospelákov

Potešte blízkych praktickým darčekom

Sviatok svätého Mikuláša už dávno nie je len o deťoch. Mikulášskym balíčkom môžete potešiť svoju polovičku, priateľov aj rodinu. Stačí malá drobnosť a dáte svojim blízkym najavo, že vám na nich záleží. Pozrite sa s nami na 10 mikulášskych tipov pre každého.

1. Pre našu lásku

Potešte svoju lásku romantickým darčekom. Ideálny je vankúš v tvare srdca, ktorý nielen dobre vyzerá, ale je aj maximálne pohodlný. K vankúšiku môžete dokúpiť hrejivú deku, ktorá priam láka vliezť do pelešteka a relaxovať.

2. Pre ľudí s krehkým spánkom

Sú ľudia, ktorí ľahnú do postele a ani nevedia, ako, a je ráno. A potom sú tu tí, ktorých zobudí každý pohyb, zavŕzganie postele či brechot psa. Pre ľudí s krehkým spánkom odporúčame vyskladať balíček prvej pomoci.

Do balíčka vložte:

  • štuple do uší,
  • tvárovú masku,
  • upokojujúci vonný olej či bylinkový čaj.

3. Pre knihomoľov

Niet väčšej idylky, ako sedieť v pohodlnom kresle s obľúbenou knihou. Že sa neodvážite kupovať knihu? Ani sa vám nečudujeme. Vybrať knižku pre knihomoľa je náročné, preto namiesto nej vyberte niečo, čo spríjemní čítanie. Samozrejmosťou je mäkučká pletená deka. A čo sa hodí ku knihe a deke? No predsa šálka dobrého čaju. Čaj odporúčame sypaný, ktorý príjemne rozvonia celý byt.

Deka pletená
Pletené deky SCANquilt

4. Pre počítačových maniakov

Či už ide o vorkoholika alebo „gejmera“, jedno majú spoločné – hodiny strávené za obrazovkou počítača. Nesprávnym sedením si preťažujeme chrbát, môže nás bolievať hlava, krčná chrbtica aj kríže. Aby bolo sedenie príjemnejšie, ideálny je vhodne tvarovaný vankúšik, napr. v tvare valca, alebo vankúš vyplnený polystyrénovými guľôčkami. Takýto vankúšik je možné použiť na podporu krížov, krku, ale aj nôh.

5. Pre tip-top kuchárov

Štýlové utierky, zástery alebo chňapky ocení každý milovník varenia. Kuchynské doplnky Scanquilt nájdete v rôznych farebných prevedeniach a dizajnoch. Milým darčekom sú tiež kuchynské minútky, kvalitné sitko na čaj alebo rôzne odmerky.

TIP
Zavolajte svojim rodičom a starým rodičom. Na Mikuláša myslíme najmä na deti a svojich partnerov, pričom rodičia a starí rodičia zostávajú v úzadí. Paradoxne, sú to práve oni, ktorí potrebujú kontakt so svetom viac ako inokedy. Pandémia odrezala od sveta mnohých seniorov, spomeňte si na nich aspoň na sviatok sv. Mikuláša.

6. Pre cestovateľov

Cestovatelia si tento rok neprišli na svoje. To však neznamená, že im nemôžete darovať niečo do budúcej sezóny. Cestovateľský denník je ako stvorený pre dobrodruhov. Môžu si do neho zapísať alebo zakresliť všetky dôležité míľniky svojej cesty a po návrate z dovolenky im bude pripomínať krásne chvíle. Súčasťou cestovateľskej výbavy je aj kvalitná plážová osuška, ktorá vydrží aj tie najdivokejšie výlety.

7. Pre večné deti

Úžasným darčekom nielen pre deti sú dizajnové plyšové hračky Scanquilt. Populárne postavičky sa zrodili v renomovanom tokijskom štúdiu a postupne dobýjajú srdcia malých aj veľkých. Hračky je možné použiť ako „mojkáčikov“ do postieľky, ale aj ako štýlovú dekoráciu do spálne.

8. Pre elegánov

Ak si aj váš partner potrpí na eleganciu, obdarujte ho zaujímavými doplnkami. Výbornou voľbou je darčeková sada vreckoviek, ktoré sú vhodné na formálne príležitosti aj na bežné nosenie. Efektným darčekom je aj pánsky hrebeň alebo retro britva na holenie.

9. Pre veľký efekt za málo peňazí

Viete, aký darček poteší najviac? Ručne vyrobený a darovaný z lásky. Ak nie ste handmade majster, úplne postačí, ak svojej polovičke pripravíte večeru. Je na vás, či uvaríte trojchodové menu, upečiete koláč, alebo len naservírujete kupované dobroty na tanier. Ide o to, postarať sa o toho druhého a dopriať mu kráľovský servis.

10. Pre zodpovedných

Tohtoročný Mikuláš bude iný, ako sme zvyknutí. Hromadné akcie sú zrušené a pravdepodobne sa nedočkáme ani vianočných trhov. Zodpovedné správanie okrem zákazu hromadných akcií vyžaduje aj časté umývanie rúk a nosenie rúška. Mäkučký uterák je taktiež výborným tipom na darček, pričom k nemu môžete pribaliť aj sadu bavlnených rúšok.

Komentovať môžu iba zaregistrovaní a prihlásení zákazníci. Ak ste u nás už nakupovali a máte vytvorený účet, prosím prihláste sa. V prípade, že u nás účet ešte vytvorený nemáte, môžete sa zaregistrovať.
ODOBERAJTE NOVINKY:
Dostávajte na e-mail informácie o novinkách a zľavách (maximálne 1 x mesačne).
Prečítajte si naše podmienky spracovania osobných údajov.