10 tipov na vianočné darčeky pre celú rodinu

Rozdávajte radosť s nami

Vianočná atmosféra na nás sála z každej strany a postupne začíname sumarizovať zoznam vecí, ktoré by mohli potešiť našich blízkych. Ak sa nechcete ocitnúť v predvianočnom zhone a riešiť darčeky na poslednú chvíľu, prinášame vám zopár praktických tipov, ktorými vyčaríte úsmev na tvárach vašich milovaných. Navyše, všetky ich môžete vybaviť z pohodlia domova.

1. Elegantné obliečky pre švagrinú

Kvalitné lôžkoviny sú základom dobrého spánku i dlhodobej trvácnosti. Ak hľadáte posteľné obliečky pre náročných, ideálnou voľbou bude bavlnený satén. Taký, ktorý spĺňa normy kvality, je vyrobený z vysokokvalitnej 100 % dlhovlákennej česanej bavlny. Vďaka efektu jemného lesku pôsobí takáto bielizeň luxusne, okrem toho výborne odvádza vlhkosť a poteší tiež nenáročnou údržbou.

Saténové obliečky lapland

2. Vankúš pre starých rodičov

S vyšším vekom sa znižuje aj kvalita spánku. Keď sa k tomu pridajú bolesti chrbta, ráno sa človek budí unavený a bez nálady. Doprajte starým rodičom kvalitný oddych a stavte na vankúš Wellness. Vďaka pamäťovej pene sa prispôsobí obrysom chrbta aj hlavy, pričom príjemne uvoľní okolité svalstvo.

3. Plyšová hračka pre najmenších

Mäkučký plyšiak je neraz najlepším kamarátom mnohých drobcov. Deti sa k nemu rady pritúlia pod perinkou a berú ho aj na výlety. Losík Elgar vo svetríku s nórskym vzorom poteší dušu každej ratolesti. Rozkošná plyšová hračka poslúži ako mojkáč do postieľky, ale tiež ako štýlová vianočná dekorácia detskej izby.

Losík ELGAR

4. Zástera a utierka pre babku

Aj vaša babička pečie tie najlepšie buchty? Potešte ju štýlovou zásterou Flora s romantickou potlačou. Moderný vzhľad a vzor rozkvitnutej lúky poteší dušu aj počas sychravých zimných dní. Spolu s praktickou utierkou rozveselia každú kuchyňu. Vybrať si však môžete z rôznych motívov v kombinácii, ktorá bude ladiť s preferenciami obdarovanej osoby.

Utierka s motívom polárnych domčekov

5. Župan pre milovanú polovičku

Do každej kúpeľne patrí kvalitný župan. Nielenže sa pod ním telo prirodzene a príjemne vysuší, môžete ho naviac využiť aj na zahriatie počas chladnejších dní. Ak ho váš milovaný partner či partnerka ešte nemá, určite ho zadovážte. Župan Froté Modal Soft je výbornou voľbou, vyrába sa totiž z celulózy z bukového dreva, ktorá sa nazýva aj umelý hodváb. Je výnimočne mäkký, výborne saje vlhkosť a má vyššiu odolnosť voči zatvrdnutiu pri opakovaných praniach.

6. Hebučký uterák do každej rodiny

Uterák froté Modal Soft je vyrobený zo zmesi modalového vlákna a mikrobavlny. Vlákna sa získavajú z dreva a vašej pokožke zaručujú mäkkosť a jemnosť. Modalové textílie majú vysokú nasiakavosť a sú odolné voči mechanickému namáhaniu. Dostupné sú aj uteráčiky pre najmenších vyrobené zo 100 % bavlny. Uterák KIND v žiarivej farbe s detským motívom nabáda dieťa k pravidelnému umývaniu rúk.

7. Maska na spanie pre tetu

Dobrý spánok je často na nezaplatenie. Ak v blízkom rodinnom kruhu máte niekoho, kto nedokáže zaspať alebo sa v noci často budí, potešte ho praktickým darčekom. Maska na spanie vytvorí dokonalý pocit tmy. Vďaka chladivej gélovej náplni pomáha uľaviť unaveným očiam a dokáže tiež zmierniť bolesť hlavy. Náplň stačí pred použitím na hodinu vložiť do mrazničky.

Vedeli ste, že?
Maska na spanie je skvelým doplnkom aj na cestovanie. Pomôže vám zaspať v cudzom prostredí, napríklad v lietadle či hotelovej izbe, do ktorej preniká priveľa svetla z ulice. Môže byť teda skvelým darčekom aj pre vášnivých cestovateľov.

8. Osuška na šport

Pre všetkých športových nadšencov je tu praktická osuška Fitness Bag. Ľahká, spratná, pričom jej súčasťou je takisto praktický obal s uškom. Vďaka zmesi polyesteru a polyamidu výborne saje vodu. Ideálny darček pre každého, kto sa rád potí vo fitku.

Náš tip
Hrejivú deku môže v rámci vianočného darčeka doplniť aj dekoračný vankúš. Babke, sestre či švagrinej určite urobia radosť aj návleky na vankúšiky. Nezabudnite si však vopred zistiť, aký dizajn, vzory či motívy by im najviac vyhovovali. Učarujú im viac imitácie kožušín, známi umelci ako Klimt, Monet či Renoir alebo vyobrazenia kvetov?

9. Pletená deka pre vianočnú atmosféru

Keď sa povie pohoda, väčšina z nás si predstaví dobrú knižku, šálku čaju a deku. Hrejivé deky Topaz priam vyzývajú k oddychu. Pôsobia ako ručne pletené a sú krásnym doplnkom do každej obývačky a spálne. Deku obzvlášť oceníte počas sviatkov – nielenže vás zahreje, ale môže poslúžiť aj ako náhradná prikrývka pre hostí.

10. Vianočný obrus pre krásne sviatky

Vianoce sú časom rodinných stretnutí, ktoré sa odohrávajú hlavne v obývačke a kuchyni. Doprajte si počas najkrajších dní v roku nádherné prestieranie, ktoré podčiarkne vianočnú atmosféru aj vašu sviatočnú výzdobu. Obrusy so zvončekmi, vianočnými hviezdami či zlatými ornamentmi vytvoria elegantné pozadie pre každý slávnostný servis.

Vianočné prestieranie

Tip na záver:
Darčeky nezabudnite originálne zabaliť a personalizovať. Okrem štandardného baliaceho papiera môžete využiť aj látku, staré noviny alebo dozdobiť kartónovú škatuľu, ktorá vám dlhšie leží v skrini bez využitia. Kreatívnym balením umocníte celkový dojem na strane obdarovaného.

Komentovať môžu iba zaregistrovaní a prihlásení zákazníci. Ak ste u nás už nakupovali a máte vytvorený účet, prosím prihláste sa. V prípade, že u nás účet ešte vytvorený nemáte, môžete sa zaregistrovať.
ODOBERAJTE NOVINKY:
Dostávajte na e-mail informácie o novinkách a zľavách (maximálne 1 x mesačne).
Prečítajte si naše podmienky spracovania osobných údajov.